موضوعات
آرشيو وبلاگ
بــــی انـتــهــاتــریــن عــبــرتـــــــــــــــ جمعه 16 خرداد 1393برچسب:ارنستو چه گوارا دلاسرنا - حسين محمدي, :: 18:55 :: نويسنده : حــسیـــنــــــ
ارنستو چه گوارا دلاسرنا
مجلهء تایم چهگوارا را جزو یكی از صد چهرهء تاثیر گذار در قرن بیستم انتخاب كرده است. در استكهلم بیش از سیصد عنوان كتاب دربارهء او منتشر شده است. كافهای در مالزی وجود دارد كه روی تمام فنجانهای قهوهاش عكس او چاپ شده است و پاتوق طرفداران «چه» است.تفریح جوانان میلانی، فروش تیشرتهای «چه» كنار خیابانهاست. دولت برزیل نام چند سینمای این كشور را «ارنستو چهگوارا» گذاشته است. كلاه مدل «چهگوارا» پر فروشترین نوع كلاه در تابستانهای تركیه است. اندیشه و عشق او به انسان فراتر از مرزهای جغرافیایی و نژادی است.بارزترین ویژگیاو را میتوان روحیهء مبارزه جویی و آشتی ناپذیری با ظلم و استبداد در هر قیافه و شكل دانست.او نه مرد سیاست بود و نه حسابگر و از دغلها و نیرنگهای آن بیزار.
درهفتم اكتبر 1967 در عملیات رزمی ساختهء سازمان سیا به دست نظامیان بولیوی زخمی و دستگیر و روز بعد از آن تیرباران شد. «چه» میتوانست همچون بسیاری از فارغ التحصیلان رشتهء پزشكی در گوشهای از دنیا برای خود مطبی دایركند، اما روح عصیانگرش او را واداشت تا به یاری همنوعانش درمناطق استبداد زدهء آمریكای لاتین بشتابد. زمانی كه چهگوارای جوان و دوست همراهش «آلبرتو گرانادو» با موتورسیكلت از ردهء خارج توترون 500 مدل 1939، كه تنها به بهای چند پزوی ناچیز خریداری شده بود، قصد سفر به دور آمریكای لاتین را جهت درمان بیماران جزامی كرد آمریكای سرخ لاتین در زیر چكمههای سنگین امپریالیسم جان میداد، اما نه «چه» و نه «آلبرتو» هیچ كدام از این حقیقت تلخ آگاهی نداشتند.آنها تنها میخواستند مناظر بكر قارهء پهناورشان را از نزدیك ببینند و به كمك بیماران جزامی بشتابند، سفری كه پایانش به گونهای دیگر بود و باعث تولد انسانهایی شدكه اكنون نام آنها را مترادف با انقلاب به كار میبرند. " چهگوارا" مردی بود كه هرگز در بند مقام، رهبری و یا افتخارات نبود. او اعتقاد راسخ داشت كه مبارزهء چریكی انقلابی، شكل بنیادین اقدام برای كسب آزادی خلقهای آمریكای لاتین است و این نتیجهگیری ناشی از اوضاع اقتصادی، سیاسی و اجتماعی تقریبائ تمام كشورهای آمریكای لاتین بود. «چه» عمیقائ بر این باور بود كه رهبری سیاسی و نظامی مبارزه چریكی باید یگانه باشد و این كه مبارزه تنها میتواند توسط خود واحد چریكی رهبری شود، نه از طریق دفاتر راحت بوروكرات ها در شهرها چهگوارا به معنای واقعی كلمه یك چریك مبارز اینترناسیونالیست بود. او میگوید: « هر قطرهء خون ریخته شده در سرزمینی كه در زیر پرچمش زاده نشده باشی، تجربهای است كه به زندهء ماندگان منتقل میشود تا بعدا آن را در مبارزه برای رهایی كشورشان به كار برند. همچنانكه كه خلقی خود را آزاد میسازد، قدمی بر میدارد در پیكار برای رهایی مردم خود ما.» هفتم اكتبر 1967 «چه» آخرین سطرهای وقایع روزانهء خود و گروه چریكیاش را نوشت. روز بعد در ساعت یك بعدازظهر در یك درهء كم عرض و تنگ، جایی كه برای درهم شكستن محاصره به انتظارشب نشسته بودند، نیروی عظیمی از دشمن برآنها تاخت. گروه كوچك مردانی كه واحد چریكی را تشكیل میدادند تا گرگ و میش بامداد قهرمانانه جنگیدند.ازكسانی كه در نزدیكترین مواضع به «چه» میجنگیدند كسی زنده نماند جزو دو نفر كه به همراه «چه» مجروح و دستگیر شدند. »چه» با استواری فریاد زد «شلیك كن نترس !» آنگاه با شلیك یك رگبار مسلسل از كمر به پایین حكم اجرا شد. جلادان دستور داشتند او را از سر و سینه هدف قرار ندهند تا مرگش به تعویق بیفتد. این تصمیم ظالمانه عذاب «چه» را طولانی میكند تا اینكه گروهبانی كه او نیز مست بوده است گلولهای به پهلوی او شلیك میكند و به زندگیش پایان میدهد. این شیوهء رفتار، درست نقطهء مقابل احترامی بود كه «چه» بدون استثنا نسبت به افسران و سربازان بسیاری نشان میدادكه به اسارت او درآمده بودند. هشتم اكتبر چهگوارا تیر باران شد.جسدش را به هلیكوپتر بستند تا به همه اعلام كنند كه چریك مبارز را دستگیر كردهاند پس از انتقال جسد «چه» به «هیگوئرا» روستایی درشمال بولیوی، تازه همه فهمیدند چه كسی كشته شده است. حكومت وقت از ترس، جسد «چه» را سوزاند و بقایای استخوانش را در مكان نامعلومی خاك كرد. سالها بعد در پی فشار دولت كوبا و شخص فیدل كاسترو، دولت بولیوی استخوانها را در تابوت گذاشت و به كوبا فرستاد تا «چهگوارا» در میان اشك و احترام دفن شود
جمعه 16 خرداد 1393برچسب:زندگينامه بيل گيتس -حسين محمدي, :: 18:52 :: نويسنده : حــسیـــنــــــ
زندگينامه بيل گيتس
بنيانگذار شرکت مايکروسافت 1955 "ويليام هنري گيتس" سوم مشهور به "بيل گيتس" (Bill Gates)، در 28 اکتبر سال 1955 در يک خانواده ي متوسط در شهر "سياتل" آمريکا به دنيا آمد. پدر بيل، "ويليام هنري گيتس دوم"، وکيل دادگستري و يکي از سرشناسان شهر "سياتل" است. مادر او آموزگار مدرسه و يکي از اعضاي "هيئت مديره" (United Way International) بود که در امور خيريه نيز فعاليت داشت. بيل گيتس در اين خانواده و در کنار دو خواهر خود رشد کرد. بيل در کودکي بيشتر وقت خود را در کنار مادربزرگ سپري كرد و از او تاثير بسيار گرفت. وي از همان دوران کودکي، روحيه ي رقابت طلبي خود را نشان داد و تلاش مي كرد تا در هر زمينه اي از دوستان خود پيش باشد گيتس تحصيلات ابتدايي خود را در مدرسه ي ""Lakeside پشت سر گذاشت. در آغاز يکي از سالهاي تحصيلي، مسئولان مدرسه ي "Lakeside" تصميم گرفتند با کمک خانواده ي دانش آموزان، يک سري کامپيوتر اجاره کنند و در اختيار دانش آموزان قرار بدهند. در اين دوران، بيل گيتس با کامپيوتر آشنا شد و به سرعت، در بهره گيري از آن مهارت کسب نمود. وي نخستين نرم افزار خود را که يک بازي ساده بود در سن سيزده سالگي نوشت. گيتس در سال 1973 وارد دانشگاه "هاروارد" شد و در آنجا با "استيو بالمر" (Steve Ballmer) که اكنون، رئيس بخش اداري مايکروسافت است آشنا شد. گيتس زماني که در "هاروارد" بود يک نسخه از زبان BASIC را براي کامپيوتر MITS Altair طراحي کرد. کامپيوتر هاي جديد IBM از پردازنده هاي شانزده بيتي 8088 شرکت "اينتل" استفاده مي کرد. بنابراين، مايکروسافت براي فروش زبانهاي برنامه سازي خود به يک سيستم عامل شانزده بيتي نياز داشت. در آن زمان، شخصي به نام "تيم پاترسون" كه در کارگاه خانه ي خود يک کامپيوتر شانزده بيتي کوچک ساخته بود، براي آن يک سيستم عامل ساده شانزده بيتي نوشت و نام DOS 86 را براي آن برگزيد. بيل گيتس تمامي حقوق سيستم عامل DOS 86 را به بهاي هفتاد و پنج هزار دلار به دست آورد. بيل گيتس و پل آلن، سيستم DOS 86 را متناسب با کامپيوتر هاي شخصي IBM تغيير دادند و با افزودن امکانات بيشتر، از آن يک سيستم عامل قوي شانزده بيتي ساختند. مايکروسافت، اين سيستم عامل را MS-DOS ناميد. سيستم هاي MS-DOS بر روي کامپيوترهاي شخصي IBM جاي گرفتند و IBM، درصدي از فروش کامپيوترهاي PC خود را براي بهره گيري از MS-DOS به مايکروسافت مي پرداخت. به تدريج امپراتوري بيل گيتس بر روي سيستم MS-DOS بنيان نهاده شد. از آن پس، مايکروسافت با توليد سيستم عامل گرافيکي Windows و دستاوردهاي موفق ديگر، گامهاي بزرگتري به سوي موفقيت برداشت بنابر آخرين آمار، بيش از 95 درصد از دارندگان کامپيوترهاي شخصي در سراسر جهان از دستاوردهاي گوناگون مايکروسافت استفاده مي کنند. او در سال 2006 بيان داشت كه از جولاي 2008، كار در مايكروسافت را رها ميكند، اما به دليل علاقه ي زياد، در كارهاي برنامهنويسي به مايكروسافت كمك خواهد كرد. هم اکنون بيل گيتس به همراه همسر و فرزندان خود در شهر "سياتل" ساکن است. یک شنبه 11 خرداد 1393برچسب:این ادویه مسکن و سم زدای بدن تان است - حسين محمدي, :: 23:44 :: نويسنده : حــسیـــنــــــ
این ادویه مسکن و سم زدای بدن تان است
_ همه انواع فلفل تاثیر محرکی روی گردش خون دارند و دستگاه ایمنی بدن را تقویت میکنند. فلفل با افزایش تعریق و دفع ادرار باعث دفع سموم از بدن و پایین آمدن تب میشود. _ فلفل سیاه و فلفل سفید حاوی مادهای با ساختمان مشابه مورفین هستند که در تسکین دردها موثر است. _ طعم تند فلفل قرمز نیز به دلیل وجود مادهای شبه قلیایی در این ادویه است که خلط آوری موثر بوده و برای ریهها بسیار مفید است. _ عملکرد ضدحساسیت آن نیز باعث تسکین زکام و تنگی نفس شده و احساس سلامتی را در فرد افزایش میدهد. فلفل سیاه قابلیت بهبود عملکرد سیستم گوارشی را نیز دارد. فلفل سیاه در فرآیند هضم و گوارش مواد غذایی تاثیر مطلوب دارد و ترشحات بزاقی را موجب میشود. تحریک غدد بزاقی نیز به نوبه خود ترشح مایع گوارشی یا همان اسید معده موسوم به «اسید هیدروکلریک» را افزایش میدهد و به تجزیه پروتئین و بهبود فرآیند هضم غذا کمک میکند. _ فلفل سیاه همچنین سرشار از آنتیاکسیدانها است. این ادویه مفید در عین حال از رشد باکتریهای مضر به خصوص در روده جلوگیری میکند. از این رو خاصیت ضد باکتریایی فلفل از اسهال ناشی از عفونتها جلوگیری میکند.
شنبه 10 خرداد 1393برچسب:اين ادويه چربي سوز است - حسين محمدي, :: 1:58 :: نويسنده : حــسیـــنــــــ
این ادویه چربی سوز است
رازهای دارچین و قدرتش در سوزاندن چربی تحقیقات نشان دادهاند که مصرف دارچین، سوختوساز (متابولیسم) بدن را بهبود بخشیده و افزایش میدهد. یافتههای حاصل شده از این تحقیقات نشان میدهند که مصرف روزانه یکچهارم قاشق چایخوری از این ادویه، سوخت و ساز (متابولیسم) بدن را تا ۲۰ بار فراتر از توانایی طبیعی بدن افزایش میدهد و به بدن اجازه میدهد تا چربی و کالریهای ذخیره شده را با سرعت بیشتر و کارآمدی بهتری بسوزاند. در حقیقت، هنگامی که سوخت و ساز (متابولیسم) بدن افزایش مییابد، بدن این توانایی را پیدا میکند که برای انرژی خود از چربی ذخیره شده در سلولها استفاده کند. اگر بدن افراد دارای رژیم، از سوخت و ساز (متابولیسم) پایینی برخوردار باشد، بدن آنها نمیتواند چربی ذخیره شده را بسوزاند، در نتیجه وزن آنها افزایش یافته یا به عبارتی وزنی از دست نمیدهند. براساس مطالعات، هنگامی که دارچین را با غذا مصرف کنیم نهبهصورت جداگانه، به بدن کمک میکند تا قند ذخیره شده را بهتر و کارآمدتر بسوزاند و در نتیجه این کار، سطوح دارچین را وارد زندگی خود کنید دارچین، این ادویه خوش طعم را میتوانید به غذاهای مورد علاقه خود اضافه کنید. در تمام غذاها میتوانید از دارچین استفاده کنید. اگر مقدار دارچینی را که به غذا اضافه میکنید، جوانههای چشایی شما را تحریک نمیکند، مقدار آن را افزایش دهید. نگران نباشید، طعم غذایتان بد نخواهد شد. بلغور بدون طعم هم در سوزاندن سلولهای چربی بسیار فوقالعاده عمل میکند. اگر میخواهید فواید آن را افزایش دهید، بلغور را با دارچین بپزید. ماست ساده و بدون چربی هم در کاهش وزن مؤثر است. اما رژیمگیرندگان به نداشتن طعم آن معترض هستند. به همین خاطر پیشنهاد میکنیم که به ماست خود دارچین اضافه کنید. پنیر روستایی- یا به عبارت دیگر دستساز- بهدلیل چربی پایین و میزان پروتئین بالا، ماده غذایی پرطرفداری است. برای شیرین کردن این نوع از پنیر، از دارچین استفاده کنید. دارچین را میتوانید همراه با میوههای فصلی نیز مصرف کنید. کمی از آن را به سیب و کدو تنبل اضافه کنید. بسیار لذیذ خواهد شد. رابطه دارچین و دیابت برای هر بیماریای که مردم میشناسند و از آن آگاهی دارند، یک نوع درمان طبیعی ارائه شده است. محدوده این نوع درمانها از بیماریهای خوشخیم تا بیماریهای بدخیم را در برمیگیرد. با این حال این بدان معنا نیست که هیچ نوع درمان طبیعی مؤثری برای بیماریها وجود ندارد. برای مثال میتوان از درمان دیابت به وسیله دارچین نام برد اما این چگونه عمل میکند و اینکه آیا خطری ندارد؟ هنگامی که به دیابت مبتلا شوید، مشکل شما با انسولین و قند خواهد بود؛ چه زمانی که لوزالمعده (پانکراس) شما به اندازه کافی انسولین تولید نکند- همانطور که در درمانهای موجود، برای درمان این دو نوع دیابت و کاهش شدت بیماری است، اما هدف اصلی از درمان این دو نوع از بیماری دیابت ، دستیابی به میزان کافی انسولین و اطمینان یافتن از این موضوع است که سلولها انسولین را پس نزده و میپذیرند. اما چرا؟ برای اینکه از این گلوکز یا قند برای سوخت در جریان خون استفاده شده و خون به خوبی در رگها جریان یابد. گاهی اوقات برای درمان، استفاده از رژیم غذایی مناسب و ورزش کردن پیشنهاد میشود و در رابطه با دیابت نوع اول، درمان با انسولین جایگزین یا داروهای مخصوص این بیماری تجویز میشود اما همواره این سؤال در ذهن مردم بود که آیا درمان طبیعی برای این بیماری وجود دارد؟ و گویا استفاده از دارچین پاسخ این سؤال بود. از آنجا که دیابت نوع اول درباره موضوعی فیزیکی است و استفاده از دارچین میتواند در درمان آن مؤثر واقع شود اما در دیابت نوع دوم، لوزالمعده (پانکراس) به خاطر آسیبی که دیده است نمیتواند به اندازه کافی انسولین تولید کند و در نتیجه دارچین هیچ تأثیری در بهبود یا درمان بیماری نخواهد داشت. باید این نکته را به شما یادآور شد که همواره قبل از آنکه تغییری در روش درمان خود بهوجود آورید- بهخصوص زمانی که به دیابت مبتلا هستید- حتما با پزشک خود مشورت کنید. حال به بررسی این موضوع میپردازیم که چگونه دارچین بر سطوح قند موجود در بدن تأثیر میگذارد. مطالعاتی که در مرکز تحقیقاتی تغذیه انسان در وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا انجام شده است، به مطالعه اثرات ۵۴ گیاه گوناگون بر همرنگی استتاری انسولین در آنها پرداخته است و گیاهی که از این مطالعه سربلند بیرون آمد، دارچین بود. عنصری که در دارچین به انسولین شباهت دارد، MHCP نام دارد. این، عنصری شیمیایی و محلول در آب است که در سیستم بدن شبیه به انسولین عمل کرده و مصرف قند را در سلولها افزایش میدهد. بهطور کلی، این تحقیقات امیدوارکننده بهنظر میرسد اما باید خاطر نشانسازیم که این تحقیقات آزمایشگاهی بوده و تاکنون روی انسان انجام نشدهاند. با تکیه بر این تحقیقات، درمانی هم به صورت آزمایشی در کلینیک بالینی کوچکی در پاکستان صورت گرفت. ۶۰ داوطلب بیمار با میانگین سنی ۵۲ سال انتخاب شدند که هر کدام حداقل ۷سال بوده که به ابتدای آزمایش، وسط آزمایش و انتهای آن، سطوح قندخون بیماران اندازهگیری شد. سطوح قندخون گروهی که دارچین مصرف کرده بود، پس از پایان آزمایش به مقدار قابل توجهی پایین آمده بود اما در گروهی که از دارونما استفاده کرده بود، هیچ تغییر خاصی رخ نداده بود. پس اگر به دیابت مبتلا هستید، مصرف دارچین را در رژیم غذایی خود قرار دهید شنبه 10 خرداد 1393برچسب:روش هاي عادت كردن به ورزش - حسين محمدي, :: 1:52 :: نويسنده : حــسیـــنــــــ
اگر مي خواهيد به ورزش عادت کنيد، راهکارهاي زير را امتحان کنيد.
4. دو شنبه 22 ارديبهشت 1393برچسب:9 مورد متد و روش بدنسازي و فيتنس - حسين محمدي, :: 18:56 :: نويسنده : حــسیـــنــــــ
9 مورد متد و روش بدنسازي و فيتنس
به هر کجا که نگاه کنيد، با منابع مختلف اطلاعاتي درمورد متدها و روش هاي بدنسازي و فيتنس روبه رو مي شويد. دو شنبه 22 ارديبهشت 1393برچسب:ادویه جات عمر را طولانی می کند - حسين محمدي, :: 18:53 :: نويسنده : حــسیـــنــــــ
ادویه جات عمر را طولانی می کند
پـس بـه راهتان ادامه بدهید، مقدار بیشتری فلفل به تخممرغتان اضافه کنید و مقداری گالینابلانکا روی استیک بریزید. با اینکار زندگیتان را طولانیتر خواهید کرد. تاریخچه انواع فلفلها فرهنگهای بسیاری در سرتاسر جهان در طول سالها از ادویهها و سسهای تند، نه فقط برای مزه، استفاده کردهاند. فلفل و ادویههای تند و سایر ادویهجات در ابتدا در تمدنهای باستانی برای تزئینات و مصارف داروئی استفاده میشد. امروزه، ترکیبات بسیاری از غذاهای سنتی هنوز در امریکای لاتین، آسیا، خاورمیانه و آفریقا مورد استفاده قرار میگیرند. متداول ترین نوع فلفل که در سرتاسر جهان مورد استفاده قرار میگیرد، شیلی پِپِر یا همان فلفل قرمز است که بعد از نمک محبوبترین ادویه به حساب میآید. این نوع فلفل ابتدا در پرو، مکزیک و توسط سرخپوستان امریکایی ۱۰۰۰ سال قبل از میلاد مسیح در قرن ۱۵ و ۱۶ استفاده میشد. فلفل قرمز و سایر انواع فلفلهای ادویهدار توسط کاشفین به سایر جهانیان در اروپا، آسیا و افریقا معرفی شدند. اخیراً چین، ترکیه، نیجریه، اسپانیا و مکزیک بزرگترین تولید کنندههای فلفل قرمز در جهان هستند و محصولاتشان را به همهی نقاط صادر میکنند. امروزه، یافتن این نوع فلفلها و سایر ادویهجات تند کار بسیار سادهای است. در هر سوپرمارکتی یافت میشود. چرا ادویه جات تند سلامتیبخش هستند؟ تمام فایدهها و اثرات مثبت فلفل قرمز و سایر فلفلهای تند در کپسایسین، شیره این فلفل هاست که تندی این فلفل ها نیز به خاطر وجود این ماده است. کپسایسین مادهای بیبو و بیمزه است و از نظر علمی ثابت شده است که در بسیاری از موارد از قبیل فشارخون، کلسترول، درد مفاصل، افسردگی و مشکلات گوارشی برای سلامتی مفید است. کپسایسین ابتدا درد را کمی تحریک میکند اما بعد شدت آن را کاهش میدهد. به این دلیل معمولاً از کپسایسین به عنوان درمانی مناسب برای رهایی از درد به خصوص برای دردهای بعد از عمل جراحی، درد مفاصل، درد گلو و ناراحتیهای پوستی خاص استفاده میشود. اما فلفلها تنها مواد تند مزهای نیستند که سلامتی شما را بالا میبرند. زردچوبه که ماده اصلی بسیاری از سسهای تند و کاریها است و اولین بار در غذاهای خاورمیانه، هند و آسیای جنوب شرقی یافت شده است، نیز بسیاری فایدهها از خود نشان داده است. ماده اصلی زردچوبه، کارکامین است که پیشرفت بعضی امراض ویروسی را در بدن کند میکند. اخیراً هم نتایجی در مورد بروز بیماری آلزایمر نشان داده است و میتواند به عنوان دارویی جلوگیری کننده در این رابطه استفاده شود. تحقیقات اخیر نشان میدهد که در فرهنگهایی که در برنامه ی غذاییشان از فلفل و ادویهجات استفاده میکنند، بیماریهای سرطانی و حملات قلبی و انسداد جریان خون کمتر اتفاق میافتد. ادویه غذاهای تند بخورید، بیشتر زندگی کنید گفته میشود که مصرف فلفل قرمز و سایر ادویه جات تند باعث تنگی نفس، زخم معده و دل درد میشود. باید بگوییم که به جز تنگینفس، از بیشتر ادویهجات و سسهای تند در حقیقت برای علاج یا جلوگیری از این ناخوشیها استفاده میشود. رژیمهای غذایی که در آنها بسیار از فلفل قرمز و سایر فلفلهای حاوی کپسایسین و بسیاری ادویههای تند دیگر مثل زردچوبه استفاده میشود، سلامتی عمومی بدن را بالا میبرد و ممکن است از خیلی بیماریهای جدی و خطرناک جلوگیری کند. دو شنبه 22 ارديبهشت 1393برچسب:ادویه ای مفید برای کاهش دردهای قاعدگی- حسين محمدي, :: 18:50 :: نويسنده : حــسیـــنــــــ
یک شنبه 7 ارديبهشت 1393برچسب:نکاتی برای داشتن رژیم غذایی سالم _ حسین محمدی, :: 11:16 :: نويسنده : حــسیـــنــــــ
در اين مقاله قصد داريم نکاتي عنوان کنيم که به شما براي داشتن رژيم غذايي سالم کمک مي کند. دو نکته اساسي بـراي داشتن رژيم غذايي سالم، اول خوردن ميزان مناسب از غـذا با تـوجه به ميزان فعاليتتان است، و ديگري استفاده از مواد غذايي است که رژيم غذاييتان را متعادل کند. ادامه مطلب ... یک شنبه 7 ارديبهشت 1393برچسب:ادویه ای مفید برای بیماران دیابت(حسین محمدی, :: 11:9 :: نويسنده : حــسیـــنــــــ
ادویه ای مفید برای بیماران دیابت پزشکان در یک مطالعه جدید تاکید کردند که دارچین نه تنها یک ادویه خوش عطر و مطبوع برای انواع خوردنیها است، بلکه مصرف آن به بهبود سطح سلامت مبتلایان به دیابت نوع دوم نیز کمک میکند. متخصصان علوم پزشکی دانشگاه علوم بهداشتی غربی در کالیفرنیا در این مطالعه دریافتند که میزان قندخون ناشتا در افراد مبتلا به دیابت نوع دوم که از مکملهای گیاهی دارچین طبق راهنمایی پزشک متخصص استفاده میکنند، نسبت به سایر بیماران دیابتی پایینتر است. همچنین در این بررسی مشخص شد دارچین حاوی چندین فاکتور مهم برای سلامت قلب است که به کاهش کلسترول بد خون و چربی مضر تری گلیسرید و افزایش کلسترول خوب خون کمک میکنند. در بازبینی اطلاعات جمعآوری شده از 543 بیمار مبتلا به دیابت نوع دوم، پزشکان در یک بازه زمانی 4 تا 18 هفتهای به مقایسه بیمارانی که دارچین را به شکل قرص مصرف کردند با گروهی دیگری از بیماران که دارچین استفاده نکردند، پرداختند. پزشکان در بررسیهای پیشین خود در سال 2008 میلادی در مورد مکملهای دارچین اظهار داشتند که این ماده خوراکی هیچ تاثیری بر سطح کلسترول یا قندخون ندارد اما آنان در آخرین بررسیهای خود اطلاعات جمعآوری شده از بیماران دیابتی را نیز مورد مطالعه قرار دادند. مطالعات اولیه حاکی از آن است که ترکیب «سینامالدهید» موجود در دارچین، خواص درمانی فوقالعادهای دارد. اگرچه هنوز مشخص نیست سایر ترکیبات موجود در دارچین چگونه میتوانند به بهبود فرآیند تنظیم قندخون کمک کنند اما پزشکان معتقدند که این ادویه ظاهرا میتواند موجب ترشح و اثرگذاری بهتر انسولین در بدن شود. یک شنبه 7 ارديبهشت 1393برچسب:ادویه ای که از پیشرفت سرطان جلوگیری می کند - حسین محمدی, :: 11:6 :: نويسنده : حــسیـــنــــــ
ادویه ای که از پیشرفت سرطان جلوگیری می کند کارکامین یکی از اجزای اصلی زردچوبه و ادویه کاری است که در مهار واکنش های التهابی نقش دارد. این ماده یک ترکیب پلی فنلی است که موجب ایجاد رنگ زرد در زردچوبه و ادویه کاری می شود. پودر زردچوبه از سال ها قبل برای درمان بیماری های التهابی مختلف مانند آرتروز کاربرد داشته است. در مطالعات سالیان اخیر کاربردهای درمانی بسیاری برای کارکامین مشخص شده است. به عنوان مثال در ماه مارس سال 2012 مطالعات محققان ایالت میشیگان نشان داد که کارکامین برای بیماران مبتلا به پارکینسون مفید است. مطالعات دانشمندان آلمانی نشان می دهد که کارکامین گسترش (متاستاز) سرطان پروستات را متوقف می کند. سرطان پروستات یکی از شایع ترین موارد بدخیمی است که اغلب دیر تشخیص داده می شود و زمانی درمان آغاز می گردد که سرطان به بافت های دیگر بدن سرایت کرده است (متاستاز) و خطر مرگ بیمار را تهدید می کند. مطالعات قبلی نشان داده بود که کارکامین متاستاز تومور در سرطان ریه، سینه و سرطان های سر و گردن را نیز متوقف می کند. کارکامین موجب کاهش سنتز ترکیباتی موسوم به سیتوکین توسط سلول های تومور می شود. سیتوکین ها موجب پیشرفت سرطان و متاستاز می شوند. پژوهشگران معتقدند که می توان از کارکامین به عنوان عامل پیشگیری کننده در بیماران مبتلا به BHP (تکثیر خوش خیم سلول های پروستات) و یا زنان با سابقه خانوادگی سرطان سینه استفاده نمود.
یک شنبه 7 ارديبهشت 1393برچسب:ادویه ای که سرطان سینه را مغلوب می کند _ حسین محمدی, :: 11:5 :: نويسنده : حــسیـــنــــــ
ادویه ای که سرطان سینه را مغلوب می کند محققان دانشگاه لوییزویل در کنتاکی آمریکا، موفق به ساخت ایمپلنتی شدند که می تواند رشد تومورهای سرطانی سینه را با استفاده از زردچوبه یا ادویه «کاری» متوقف کند. مطالعات مختلف محققان نشان می دهد ماده کارکامین که موجب رنگ زرد روشن در ادویه کاری است، می تواند به کوچک شدن سلول های سرطان سینه کمک کند. اما داشتن یک آنها به مدت چهار ماه رشد تومور را در بدن موش ها بررسی کرده و به این نتیجه رسیدند که ماده کارکامین کاری، در موش ها سبب کاهش تومورهای سرطانی تا حدود یک سوم شده و میزان تولید سلول های تهاجمی سرطانی را کاهش می دهد. محققان، ساخت این ایمپلنت را انقلابی جدید در مقابله با سرطان سینه می دانند. پیش از این نیز اثرات آنتی اکسیدانی، ضد التهابی و مزایای بالقوه ادویه کاری در پیشگیری از بیماری پودر «کاری» اگرچه به صورت یک ادویه مجزا فروخته می شود، ولی ترکیبات آن در کشورها و ملل مختلف، متفاوت است اما به طور کلی می توان گفت: مخلوطی از زردچوبه، دارچین، سیر، هل، زیره، فلفل و گشنیز است اما عنصر اصلی پودر کاری در تمام کشورها، زردچوبه است که موجب رنگ زرد زیبا و خاصیت فوق العاده آن می شود. یک شنبه 7 ارديبهشت 1393برچسب:ادویه ای با کاربرد دارویی _ حسین محمدی, :: 11:3 :: نويسنده : حــسیـــنــــــ
ادویه ای با کاربرد دارویی بررسی های جدید نشان می دهند که زردچوبه به پیشگیری و درمان برخی بیماریهای مفصلی مثل آرتریت روماتوئید (نوعی بیماری التهابی مفصل) و پوکی استخوان کمک می کند. از سال ها پیش در برای انجام این تحقیق در مرکز پژوهش طب گیاهی آریزونا، عصاره های مختلفی از زردچوبه تهیه گردید. نتایج نشان داد که که این ماده علایم التهاب مفصل را کاهش می دهد. این محققان معتقدند که احتمالا روزانه 1.5 گرم کارکامین برای کاهش التهاب مفاصل مورد نیاز است، که این مقدار در حدود 10 برابر میزان مصرف روزانه زردچوبه یک فرد عادی است. بنابراین بهترین راه برای تأمین این مقدارکارکامین استفاده از مکملهای غذایی است. به گفته متخصصان احتمالاً سایر مواد آنتی اکسیدانی موجود در زردچویه به جز کارکامین هم دارای خواص ضد التهابی هستند و این مواد همراه هم با کارکامین واکنش های التهابی را مهار می کنند. یک شنبه 7 ارديبهشت 1393برچسب:ادویه ای که محافظ قلب است _ حسین محمدی, :: 10:57 :: نويسنده : حــسیـــنــــــ
ادویه ای که محافظ قلب است
این محققان هندی معتقدند که در آینده فلفل تند به عنوان یک داروی قلبی، جایگزین آسپرین خواهد شد و یا همراه با آسپرین و به صورت ترکیبی به کار می رود. این محققان فعالیت بیولوژیکی دو ماده فعال در فلفل به نامهای "کپسایسین" و "دی هیدروکپسایسین" را مورد بررسی قرار دادند. نتایج نشان داد که این ترکیبات فعال علاوه بر قابلیت کاهشقند خون و سطح انسولین، کاهش رسوب چربی ها در دیواره های سرخرگی و جلوگیری از تشکیل لخته های خونی را نیز دارند. دیابت نوع دو و بیماری های قلبی عروقی از شایع ترین بیماری های عصر حاضر بوده و تا حد زیادی به شیوه زندگی از جمله تغذیه و فعالیت بدنی وابسته هستند. چهار شنبه 6 فروردين 1393برچسب:چایتان را 5 دقیقه پس از ریختن بنوشید _ حسین محمدی, :: 19:33 :: نويسنده : حــسیـــنــــــ
چایتان را 5 دقیقه پس از ریختن بنوشید
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ نوشیدن چای داغ مخاط گوارشی بهویژه مخاط مری را آماده پذیرش مواد سرطانزا میکند و به همین علت در کشورهایی که عادت به مصرف چای داغ دارند، میزان ابتلا به این سرطان بیشتر است.
سرطان مری ششمین سرطان منجر به مرگ در میان مبتلایان به انواع سرطانها در جهان و چهارمین سرطان در کشورهای در حال توسعه است. اما متاسفانه در بین کشورهای پرخطر، ایران دارای بالاترین میزان سرطان مری در جهان است.
باید توجه داشت که سرعت نوشیدن چای و نه میزان مصرف آن در بروز سرطان مری نقش دارد. تاکنون ارتباطی بین مقدار چای مصرفی و خطر سرطان مری دیده نشده است. نوشیدن یک فنجان چای در ظرف مدتی کمتر از دو دقیقه پس از ریختن آن، خطر سرطان مری را در مقایسه با چایی که 4 تا 5 دقیقه پس از ریختن نوشیده می شود، پنج برابر افزایش می دهد.
پژوهشگران امیدوارند این یافته ها به درک این که چرا در میان بعضی از جوامع غیر اروپایی، خطر مبتلا شدن به سرطان مری بیشتر است، کمک کند: « نوشیدن چای بخشی از بسیاری فرهنگ هاست. این تحقیقات مسلما نشان نمی دهد که صرفا نوشیدن چای بد است، بلکه این تحقیقات فراهم آورنده شواهد بیشتری در این باره است که خوردن و نوشیدن غذاها و نوشیدنی های داغ به طور منظم، می تواند خطر ابتلا به سرطان مری را افزایش دهد.»
اولیور چایلدز، سخنگوی مطالعات سرطان در بریتانیا، با بیان این مطلب می گوید: در بیشتر نقاط ایران مردم به صورت عادت روزانه، چای بسیار داغ می نوشند اما در بریتانیا افراد معمولا چای را با افزودن کمی شیر سرد می نوشند که در نتیجه چای آن قدر داغ نیست که خطر سرطان مری را افزایش دهد.
|
|||
نویسندگان
پیوندها
آخرین مطالب
تبادل لینک هوشمند |
|||